Om VIWA WOOD

For os er træ et værdifuldt og uundværligt materiale med mange gode egenskaber, og derfor sørger vi for, at råvarerne nænsomt bearbejdes til gavn for vores kunder.

Produktion og markedsføring af krydsfiner

Om VIWA WOOD - Marineplywood

VIWA WOOD ApS producerer og markedsfører krydsfinér af højeste kvalitet. Hos os arbejder ansatte med mere end 30 års erfaring og ekspertviden, idet vi ved, at det er menneskene, som arbejder med finéren, det kommer an på.

Per Wamberg var i 1973 med til at grundlægge produktionen af marinekrydsfiner på Falster og vi har siden da leveret til de førende bådeværfter i europa

Thomas Wamberg driver i dag virksomheden, og sammen med de dygtige medarbejdere producerer vi marinekrydsfiner og andre limningsopgaver til industrien i Europa.

I produktionen råder vi over 3 moderne finer-fugeanlæg. Dertil kommer 3 presselinjer, som arbejder med et nøjagtigt tryk på 10 kilo per cm2. Produktionsprocessen afsluttes ved de 2 automatiske pudselinjer.

Noget af det unikke ved os er, at vi kan håndtere sammensætning af finer fra 0,5 til 3,5 mm tykkelse og dertil i formater op til 3,4 meters længde og 3,2 meters bredde samt presseformater op til 5,2 x 2,1 meter.

Vi bor i den sydlige del af Danmark, nemlig på øen Falster i byen Stubbekøbing. Det er cirka 120 kilometer syd for København – så for at blive forbundet med resten af Europa via Tyskland behøver man bare at køre 45 minutter i bil. 

Medarbejderne kommer fra hele Falster. En stor del har arbejdet mange år i virksomheden, og enkelte har mere end 30 års erfaring i branchen. 

Placeret på Falster

Vi bor i den sydlige del af Danmark, nemlig på øen Falster i byen Stubbekøbing, hvor vi grundlagde produktionen i 1973.

Stor erfaring og ekspertise

Vores medarbejdere har arbejdet mange år i virksomheden og har mere end 30 års erfaring i branchen.

Service i høj kvalitet

Hos os er vi først tilfredse, når kunden er tilfreds, og vi sørger altid for at levere finer efter ønske og i høj kvalitet.

Vi står til rådighed!

Ønsker du råd eller vejledning, er du velkommen til at kontakte os pr. telefon eller en e-mail. Vi ser frem til at høre fra dig!