Lyddæmpende akustikpaneler

Velkommen til en verden af designmuligheder, hvor funktion møder æstetik. Vi er stolte af at introducere vores revolutionerende, limede akustikpaneler.

Køb lyddæmpende akustikpaneler hos VIWA WOOD

Er du klar til at tage dit boligdesign til næste niveau? Vores innovative akustiske paneler tilbyder en problemfri blanding af funktionalitet og bæredygtighed. Ved at vælge vores paneler investerer du ikke kun i overlegen lydkontrol, men bidrager til en grønnere fremtid.

Inkorporerer vores akustikpaneler i dit næste projekt

Unik produktionsproces

Hvis du skal bygge udendørs eller i våde og fugtige omgivelser, er det vigtigt at du vælger vandfaste krydsfiner.

Hvis ikke dine finerplader er vandfaste, er der stor risiko for, at de ikke holder og limen vil gå fra hinanden.

Vi har et stort udvalg af vandfast krydsfiner, som du kan bruge til båden, haven eller noget helt tredje.

Dynamisk rum

Med mere end 30 års erfaring, tilbyder vi byggeplader i aller højeste kvalitet til en fordelagtig pris, så du ikke skal gå på kompromis med hverken budget eller kvalitet.

Alle byggeprojekter er forskellige, derfor tilbyder vi et stort udvalg af krydsfiner.

Akupaneler i alle længder

Vi tilbyder paneler i længder fra 30 cm og op til 3 meter. Hvis du har specifikke ønsker til længden, er vores team her for at opfylde dine specielle ønsker.

Kontakt os, så finder vi den rigtige løsning til dig og dit behov!

Suveræn akustik med flot design

Vores paneler er produceret med et udsøgt design, der tilføjer et touch af elegance til ethvert rum.

Uanset om du går efter et moderne, minimalistisk look eller en mere avantgarde stil, smelter vores paneler harmonisk sammen med din vision.

Akustikpaneler med trælameller

Vi sørger for, at der løbende bliver taget tests af vores produkter, så vi altid sikrer kunderne den høje kvalitet af vores arbejde.

Du kan i nedenstående links finde vores testresultater på vores produkter.

Bedre akustik med akustikpaneler

Sig farvel til uønsket baggrundsstøj og goddag til rolige omgivelser.

Vores paneler reducerer effektivt efterklang og ekko, hvilket sikrer optimal akustik for et fredeligt og produktivt rum.

Placeret på Falster

Vi bor i den sydlige del af Danmark, nemlig på øen Falster i byen Stubbekøbing, hvor vi grundlagde produktionen i 1973.

Stor erfaring og ekspertise

Vores medarbejdere har arbejdet mange år i virksomheden og har mere end 30 års erfaring i branchen.

Service i høj kvalitet

Hos os er vi først tilfredse, når kunden er tilfreds, og vi sørger altid for at levere finer efter ønske og i høj kvalitet.

Flere og flere begynder at bruge akustikpaneler i flere sammenhænge. Det kan være som bagbeklædning i køkkenet, i loftet eller på væggene. Du har frit slag til hvor du vil bruge dine akustikpaneler, hvilket omfang du vil bruge dem, samt hvordan de skal se ud.
Kun fantasien sætter grænser, når det kommer til trælameller. Kontakt os hvis du ønsker inspiration til hvilke lameller du skal vælge.

Der er ikke en fast pris, når det kommer til akupaneler. Der er flere faktorer som spiller ind, når prisen skal fastlægges. Det afhænger eksempelvis af, hvilken model du gerne vil have, derudover kommer det an på, hvor stort et område du gerne vil have dækket.
Du kan se vores priser længere oppe eller ringe til os. Så kan vi sammen finde den eksakte pris for dit næste projekt.

Før du kaster dig ud i installationen af dine lydabsorberende paneler, er det klogt at udforske overfladen først. Hvis overfladen er en smule skæv eller ujævn, bør du undersøge mulighederne for at få en mere jævn og lige overflade – dette kan eksempelvis være at montere noget forskalling.

Når der er kommet styr på dette, er næste skridt at tage stilling til, hvorvidt lamellerne skal hænge lodret eller vandret – du har frihed til begge valg. Skæreprocessen er en leg, og du kan tilpasse panelerne efter behov.
En fintandet savklinge gør tricket, når du skærer dem til fra bagsiden. Mål derefter op og juster størrelsen, så den passer til overfladen.

Når det kommer til fastgørelse, er valget dit: skruer, lim eller en kombination af begge dele.

Formålet med akustikpaneler kan være forskellige. For nogle er det primært med indretning for øje, hvor andre går mere op i de lyddæmpende funktioner. Der kan være flere sundhedsmæssige fordele ved at have akustikpaneler, det kan reducere stress og derudover er dårlig akustik bare super irriterende.
Der er derfor ikke et specifikt formål for, hvorfor du bør få akustikpaneler, men der kommer flere fordele, om det er for dekoration eller funktionaliteten, du vælger panelerne for.

Vi står til rådighed!

Ønsker du råd eller vejledning, er du velkommen til at kontakte os pr. telefon, pr. fax, med et brev eller en e-mail. Vi ser frem til at høre fra dig!