Firmaprofil

Per Wamberg var i 1973 med til at Grundlægge produktionen af marinekrydsfiner på falster, efter en omstrukturering i 1986 og senest i 2012 så Bowa ApS dagens lys.

Per og Thomas Wamberg driver idag virksomheden, og sammen med de dygtige medarbejdere, producerer vi marinekrydsfiner og andre limningsopgaver til industrien i Europa.

I produktionen råder vi over 3 moderne Finer-fugeanlæg. Dertil kommer 3 presselinier, som arbejder med et nøjagtigt tryk på 10 kilo per cm2. Produktionsprocessen afsluttes ved de 2 automatiske pudselinier.

Noget af det unikke ved Bowa er vi kan håndtere sammensætning af finer fra 0,5 til 3,5 mm Tykkelse, og dertil i formater op til 3,4 meters længde og 3,2 meters bredde.

Presse formater op til 5,2 x 2,1 meter.

Vi bor i den sydlige del af Danmark, på øen Falster i byen Stubbekøbing. Det er cirka 120 kilometer syd for København. For at blive forbundet med resten af Europa via Tyskland behøver man bare at køre 45 minutter i bil.

Medarbejderne kommer fra hele Falster. En stor del har arbejdet mange år i virksomheden, og enkelte har mere end 30 års erfaring i branchen.